Известие
Collapse
No announcement yet.
мирише на бензин в купето и отзад нещо скърца
Collapse
X
-
мирише на бензин в купето и отзад нещо скърца
момчета първо здравейте!мъжа ми ми подари алфа ромео гтв за 8-ми март,беше перфектна,тогава мъжа ми смени ремаци ролки масла филтри там каквото трябва,но после той замина в чужбина и го няма да ходи напред назад и сега аз ходя всичките ме лъжат и ми писна и затова се регистрирах тук,моля ви ако знаете от какво мирише в купето на бензин и при отворени прозорци повече да ми напишете че я нося за незнам кой път какво ли не й правиха и сега пак мирише пишман майстора каза че имало налягане в резервоара и му я оставих каза после готова е две мъркучета бил разменил и продължава да мирише!и другия проблем е че отзад нещо скърца постоянно вече преди като се намокреше и спираше сериозно ли е всеки казва различно надявам се тук да получа адекватно мнение ,обичам си колата искам всичко да й е наред ,но ми писна да ходя по майстори да ми взимат само парите !благодаря ви предварително за отговорите
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от боряна Покажи съобщениемомчета първо здравейте!мъжа ми ми подари алфа ромео гтв за 8-ми март,беше перфектна,тогава мъжа ми смени ремаци ролки масла филтри там каквото трябва,но после той замина в чужбина и го няма да ходи напред назад и сега аз ходя всичките ме лъжат и ми писна и затова се регистрирах тук,моля ви ако знаете от какво мирише в купето на бензин и при отворени прозорци повече да ми напишете че я нося за незнам кой път какво ли не й правиха и сега пак мирише пишман майстора каза че имало налягане в резервоара и му я оставих каза после готова е две мъркучета бил разменил и продължава да мирише!и другия проблем е че отзад нещо скърца постоянно вече преди като се намокреше и спираше сериозно ли е всеки казва различно надявам се тук да получа адекватно мнение ,обичам си колата искам всичко да й е наред ,но ми писна да ходя по майстори да ми взимат само парите !благодаря ви предварително за отговорите
155 2.0 16v МY95 Sport
-
здравей ами тук идва проблема че и аз незнам какво е бутал и незнам вече къде да отида и какво да направя колата беше пушка както казвате мъжете и мъжа ми замина и главата ми побеля то е хубаво според мен един човек който разбира да пипа една кола!а моята обиколи цяло русе не намерих един сериозен човек
Comment
-
Скърцането си мисля че може да е от някой втулка по задницата дефакто по окачването ! а за миризмата Мисля че имаше нещо за бензиновите изпарения което като се запуши и от там се получава налягането в резервоара и най вероятно да избива някъде и да има миризми но незнам има ли течове на бензин някъде ?Може от някой от щуцерите на Бензиновата помпа да е проблема .... Знам ли кой какво е пипал и дали не е Счупел някой щуцер и да си е замълчал
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
Няма ли някой кадърен от Форума да помогне на жената в Русе или поне да кажете в какъв сервиз в Русе да отиде че и Варна е далеч иначе тука знам кой ще и направи колата !
Comment
-
момчета благодаря,че ми обърнахте внимание вече се чувствам по- добре има надежда кой какво е бутал не ги знам но ми взеха над 2000 лева ей така за нищо това сменили онова сменили а за течове няма а за това дето скърцало казват че бил тампон но не им вярвам ако знаете някой кадърен майстор който се занимава с алфи кажете моля ви и по възможност да е от русе няма кой да ми помогне сега като мъжа ми го няма предварително много благодаря
Comment
-
Относно миризмата на бензин - има лечение, което не е скъпо, но трябва да го направи някой който поне малко разбира. Проблема е в отдушника на резервоара и прилежащите му маркучи.
Вероятността да има някой счупен щутцер също я има. Както и да има напукан или не добре стегнат бензинов маркуч към рейката в двигателния отсек (тази попара също съм я ял).
Абе иска си кадърен майстор, но в Русе не ги знам кои стават.
Скърцането ако е от окачването също има лек, който не е много скъп. "Скърцащите" втукли са заменяеми с много модели на Мерцедес и са в ценовия порядък 20-30 лв. Въпроса е майстора да знае, че и ти знаеш нещо и да не те качва на черешата.
Comment
-
и във варна като ме видят че не знам от къде изгрява слънцето и там ще ме подхлъзнат ми се струва много ми се искаше поне един майстор който наистина разбира да имаше в русе но ако се наложи вече и наистина не намеря ще отида няма да имам друг избор много си обичам колата и искам да е в перфектно състояние...
Comment
-
Струва ми се, че в Русе няма човек, който да ти реши проблемите.
Технически детайли и съвети, доколкото разбирам е безсмислено да ти даваме, тъй като едва ли ще запретнеш ръкави и ще се правиш на майстор.
Тъй че единственото, което можем да направим е това да те насочим към правилното място.
А и ти можеш предварително да разговаряш с тези хора а не да ходиш "на сляпо"
Смятам, че хората, които могат да ти помогнат и същевременно са най-близо до теб, това са:
pininfarina (Иво) във Варна или oem (Николай) в Горна Оряховица.
Потърси ги и се разбери с тях.
Моля, ако съм пропуснал някой в региона, да ме извини, но това са колегите за които аз се сещам.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от боряна Покажи съобщениеи във варна като ме видят че не знам от къде изгрява слънцето и там ще ме подхлъзнат ми се струва много ми се искаше поне един майстор който наистина разбира да имаше в русе но ако се наложи вече и наистина не намеря ще отида няма да имам друг избор много си обичам колата и искам да е в перфектно състояние...155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от боряна Покажи съобщениелеле няма никой от русе абе тези хора в русе къде си поддържат алфите бе ???
Мога да ти драсна ако искаш едно ЛС с координатите на ''механика'' който единствено пипа по Алфата ми,като съм си в Русе146 Turbo
Comment
Comment