Известие

Collapse
No announcement yet.

мирише на бензин в купето и отзад нещо скърца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мирише на бензин в купето и отзад нещо скърца

момчета първо здравейте!мъжа ми ми подари алфа ромео гтв за 8-ми март,беше перфектна,тогава мъжа ми смени ремаци ролки масла филтри там каквото трябва,но после той замина в чужбина и го няма да ходи напред назад и сега аз ходя всичките ме лъжат и ми писна и затова се регистрирах тук,моля ви ако знаете от какво мирише в купето на бензин и при отворени прозорци повече да ми напишете че я нося за незнам кой път какво ли не й правиха и сега пак мирише пишман майстора каза че имало налягане в резервоара и му я оставих каза после готова е две мъркучета бил разменил и продължава да мирише!и другия проблем е че отзад нещо скърца постоянно вече преди като се намокреше и спираше сериозно ли е всеки казва различно надявам се тук да получа адекватно мнение ,обичам си колата искам всичко да й е наред ,но ми писна да ходя по майстори да ми взимат само парите !благодаря ви предварително за отговорите

Първоначално публикувано от боряна Покажи съобщение
    момчета първо здравейте!мъжа ми ми подари алфа ромео гтв за 8-ми март,беше перфектна,тогава мъжа ми смени ремаци ролки масла филтри там каквото трябва,но после той замина в чужбина и го няма да ходи напред назад и сега аз ходя всичките ме лъжат и ми писна и затова се регистрирах тук,моля ви ако знаете от какво мирише в купето на бензин и при отворени прозорци повече да ми напишете че я нося за незнам кой път какво ли не й правиха и сега пак мирише пишман майстора каза че имало налягане в резервоара и му я оставих каза после готова е две мъркучета бил разменил и продължава да мирише!и другия проблем е че отзад нещо скърца постоянно вече преди като се намокреше и спираше сериозно ли е всеки казва различно надявам се тук да получа адекватно мнение ,обичам си колата искам всичко да й е наред ,но ми писна да ходя по майстори да ми взимат само парите !благодаря ви предварително за отговорите
    Здрасти колешке добре дошла .То и тука има много пишман писатели,та до довечера може да получиш доста идеии,ма не губи надежда има и мноо грамотни момчета които ще ти помогнат.Ти първо питай маистора какво точно е разменил ,за да дадеш яснота на колегите,и те от тяхна страна ще ти помогнат.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

здравей ами тук идва проблема че и аз незнам какво е бутал и незнам вече къде да отида и какво да направя колата беше пушка както казвате мъжете и мъжа ми замина и главата ми побеля то е хубаво според мен един човек който разбира да пипа една кола!а моята обиколи цяло русе не намерих един сериозен човек

Comment

Скърцането си мисля че може да е от някой втулка по задницата дефакто по окачването ! а за миризмата Мисля че имаше нещо за бензиновите изпарения което като се запуши и от там се получава налягането в резервоара и най вероятно да избива някъде и да има миризми но незнам има ли течове на бензин някъде ?Може от някой от щуцерите на Бензиновата помпа да е проблема .... Знам ли кой какво е пипал и дали не е Счупел някой щуцер и да си е замълчал

---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

Няма ли някой кадърен от Форума да помогне на жената в Русе или поне да кажете в какъв сервиз в Русе да отиде че и Варна е далеч иначе тука знам кой ще и направи колата !
        Last edited by alfa1452.0; d.m.y г., 15:35. Основание: тъпа работа !

Comment

момчета благодаря,че ми обърнахте внимание вече се чувствам по- добре има надежда кой какво е бутал не ги знам но ми взеха над 2000 лева ей така за нищо това сменили онова сменили а за течове няма а за това дето скърцало казват че бил тампон но не им вярвам ако знаете някой кадърен майстор който се занимава с алфи кажете моля ви и по възможност да е от русе няма кой да ми помогне сега като мъжа ми го няма предварително много благодаря

Comment

Относно миризмата на бензин - има лечение, което не е скъпо, но трябва да го направи някой който поне малко разбира. Проблема е в отдушника на резервоара и прилежащите му маркучи.
            Вероятността да има някой счупен щутцер също я има. Както и да има напукан или не добре стегнат бензинов маркуч към рейката в двигателния отсек (тази попара също съм я ял).
            Абе иска си кадърен майстор, но в Русе не ги знам кои стават.

Скърцането ако е от окачването също има лек, който не е много скъп. "Скърцащите" втукли са заменяеми с много модели на Мерцедес и са в ценовия порядък 20-30 лв. Въпроса е майстора да знае, че и ти знаеш нещо и да не те качва на черешата.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

да само дето аз нищо не знам,но докато се върне мъжа ми може и аз да стана майстор и май няма да намеря никой кадърен майстор който да разбира наистина от алфи в русе ...

Comment

Предполагам, че ако отскочиш до Варна, проблемите ти ще бъдат решени доста по-бързо и на доста по-ниска цена.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

и във варна като ме видят че не знам от къде изгрява слънцето и там ще ме подхлъзнат ми се струва много ми се искаше поне един майстор който наистина разбира да имаше в русе но ако се наложи вече и наистина не намеря ще отида няма да имам друг избор много си обичам колата и искам да е в перфектно състояние...

Comment

Струва ми се, че в Русе няма човек, който да ти реши проблемите.
                    Технически детайли и съвети, доколкото разбирам е безсмислено да ти даваме, тъй като едва ли ще запретнеш ръкави и ще се правиш на майстор.
                    Тъй че единственото, което можем да направим е това да те насочим към правилното място.

А и ти можеш предварително да разговаряш с тези хора а не да ходиш "на сляпо"

Смятам, че хората, които могат да ти помогнат и същевременно са най-близо до теб, това са:

pininfarina (Иво) във Варна или oem (Николай) в Горна Оряховица.

Потърси ги и се разбери с тях.

Моля, ако съм пропуснал някой в региона, да ме извини, но това са колегите за които аз се сещам.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

и във варна като ме видят че не знам от къде изгрява слънцето и там ще ме подхлъзнат ми се струва много ми се искаше поне един майстор който наистина разбира да имаше в русе но ако се наложи вече и наистина не намеря ще отида няма да имам друг избор много си обичам колата и искам да е в перфектно състояние...
                      Не се притеснявай колежке сега е още рано няма никой във форума ,малко по късно ще се покажат видни спамери, като мене,дървени философи ,професори,и ще ти дадат 1 985 642 предполагаеми причини за проблема.Ти обаче не се коси понеже има и грамотни хора и те ще ти помогнат.В Русе има и майстори добри, има и колеги които са от там, и ще те ориентират,аз лично познавам тук във форума няколко човека от русе които са наясно с колите,та трее само малко да почакаш.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

благодаря ти за куража

Comment

леле няма никой от русе абе тези хора в русе къде си поддържат алфите бе ???

Comment

леле няма никой от русе абе тези хора в русе къде си поддържат алфите бе ???
                            Споко колежке,няма се пУашиш. Явно ГТВ-тата в Русе са много здрави и не посещават сервизи

Мога да ти драсна ако искаш едно ЛС с координатите на ''механика'' който единствено пипа по Алфата ми,като съм си в Русе
                            146 Turbo

Comment

Pininfarina (Ivo) e twoq chowek... Dai s 70-80lv za goriwo do varna i obratno, no znai che nqma da si troshish nerwite poweche.
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Working...
                              X